Coneix una mica més a Paco Vázquez…

Francisco Vázquez Duckitt, conegut com a Paco Vázquez, és un exjugador i entrenador de bàsquet que ocupava la posició d’escorta. Nascut el 7 de març de 1974 a Eivissa. Actualment és entrenador assistent de Natxo Lezkano, anteriorment ho ha estat de Joan Peñarroya, Ibon Navarro, David Eudal i Òscar Quintana.

Com a jugador va iniciar-se a la cantera del CP Portal Nou Eivïssa, per després passar al Club 30 de Mayo. El Bàsquet Manresa l’incorpora a les seves categories inferiors, per després jugar a l’equip filial en el CB i GE Manresa, el CB Valls a Lliga EBA. el TDK Manresa, Gijon Baloncesto, TDK Manresa, Unicaja, Joventut de Badalona, Bilbao Basket i Lleida Bàsquet.

En el seu palmarés, com a jugador, ha estat campió de la Copa del Rei a la temporada 1995-96 i campió de l’ACB en la 1997-98 amb el TDK Manresa; campió de la Copa Korac, en la 2000-01 amb l’Unicaja i campió de la FIBA Euro Cup en la 2005-06 amb el Joventut de Badalona.

Va formar part de la selecció espanyola sub-22 que va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Europa a Istambul; medalla d’or amb la selecció promesa als Jocs del Mediterrani del 1997; medalla de bronze a l’Universiada de Palma de Mallorca i medalla de bronze en el Campionat d’Europa absoluta a Turquia.

 

Deixa un comentari

Previous post La FAE renova la Copa BurgerKing i la Copa Popeyes fins la temporada 2026-2027
Next post L’HC Serradells continua escalant posicions