Contundent derrota 14-5 d’Andorra davant Algèria

Contundent derrota la que ha patit aquest dimecres la selecció absoluta d’hoquei gel al caure davant Algèria 14-5, en el primer part de la Devolopment Cup que es fa a Füssen (Alemanya).

Andorra ha rebut el primer gol, en el primer minut de joc, però, tot i això, ha continuat treballant. Els nervis i la pressió han fet que els primers minuts el domini fos algerià que ha seguit incrementant la renda de gols fins al 3-1 amb el que es finalitzava el primer terç.

La segona part ha estat de ple domini africà que ha sabut aprofitar les expulsions dels homes del Principat per fer un parcial més que definitiu de 7-1.

El tercer terç, Andorra ha mostrat una altra cara. Molt més competitiva i lluitadora ha finalitzat amb un ajustat, però en contra 4-3.

Deixa un comentari

Previous post La FAM obre les portes als andorrans a defensar els colors de la selecció