Cop d’autoritat i victòria en el Wizink Center davant Estudiantes 72-79

Gran victòria del MoraBanc Andorra avui al Wizink Center (72-79) contra el Movistar Estudiantes. La victòria és important perquè és en una de les pistes més complicades de la lliga i contra un club cridat a lluitar a estar a la part alta de la classificació. Sense dir gaire més, a banda de l’escenari i el nom del rival, pel MoraBanc Andorra guanyar avui és rellevant perquè l’equip ha demostrat molta solvència en una de les grans cites que marcava el calendari. La sortida més complicada fins ara havia estat Palència en ellà es va sumar l’única derrota fins ara de la temporada, per tant des de dins del vestidor hi havia ganes d’oferir avui una gran versió i sumar la victòria. Entrant ja en com ha anat el partit, la conclusió és que aquest MoraBanc Andorra que va teixint Natxo Lezkano és un equip que té moltes maneres de fer mal i és capaç d’adaptar-se a les dificultats diferents que va plantejant cada equip i cada pista. El partit d’avui ha estat intens i físic i ha començat amb un 11-0 de sortida pels locals però tot i així i en el còmput global dels 40 minuts el MoraBanc ha estat clarament mereixedor de guanyar. I no ha estat, com altre dies, un partit en què els tricolors ha pogut córrer per la pista amb alegria i desimboltura anotant de 3 quasi cada viatge a pista contrària. Ha estat un partit tancat per moments i el que ha fet l’equip és adaptar-se, ser sòlid i fer excel·lents lectures cada cop que el tram de partit demandava un o altre recurs. L’estadística del partit amb Felipe, de nou, com a MVP valorant 18 està plena de bones notícies. 17 punts de valoració d’Andric, 18 punts anotats per Speight, 15 Dee i 6 assistències Rafa Luz que ha ajudat un munt i un Maric anant de menys a més que ha jugat força bé en el darrer quart. Resumint, gran día. Molt bona victòria.

Anant a com han anat les coses a nivell d’evolució del marcador, la veritat és que tot ha començat fatal amb un 11-0 per Estudiantes. Els locals corrien i arribaven abans a tot davant d’un MoraBanc que ha entrat molt fred en pista. Mica en mica, i ha costat, els de Lezkano s’han anat deixant anar endurint la defensa. I com acostuma a passar, i Rafa Luz ha estat determinant en aquest moment, quan s’ha defensat millor s’ha començat a atacar bé. Speight ha estat l’estilet. 21-16 al final del primer quart i un 31-41 al descans que explicava perfectament el segon quart perfecte dels tricolors. Se sabia que Estudiantes, i més defensant casa seva, aniria a per totes en el tercer quart. I així ha estat. Larsen i Jorgensen han guiat els seus cap a un bon parcial aconseguint capgirar el marcador i tot (50-49). I just en aquest moment la maduresa de l’equip andorrà li ha permès agafar aire i posar-se 52-58 en finalitzar el tercer quart. I el darrer període ha estat de domini dels de Lezkano. Trobant solucions, amb Llovet marcant el llistó en defensa i patint una mica, però no massa, al final per lligar un triomf important i de prestigi.

Previous post Nova victòria per a Gina del Rio a l’OPA Copa d’Europa, ara als 10km individuals