Cornella 4rt i Rius 5è al segon eslàlom FIS de Les Menuires

Aquest dimarts s’ha diputat a Les Menuires (França) un segon eslàlom FIS amb Xavier Cornella i Àlex Rius entre els millors. Cornella ha estat quart, mentre que Rius ha sigut cinquè. Avui ha estat un dia de molt bon nivell, amb un bon esquí demostrat per Cornella, Rius i també Àxel Esteve, tot i que no ha pogut completar la segona mànega.

Cornella, que sortia amb el dorsal 1, ha marcat un temps de 1.36.77, a 1.46 del guanyador, el francès Sacha Dimier, que s’ha imposat amb 1.35.31. L’andorrà marcava el 6è temps a la primera mànega, i el 9è a la segona, per acabar en la 4ª posició final.

Molt a prop de Cornella i cinquè ha finalitzat Àlex Rius, que amb el dorsal 8 i un crono de 1.36.84 ha acabat a 1.53 de Dimier. Rius era el quart temps a la primera mànega, però a la segona feia el 13è. Finalment, un nou top5 per ella després de la cursa d’ahir, quan ja va ser cinquè.

Per la seva part, Àxel Esteve no ha pogut completar la segona mànega. A la primera, l’andorrà havia marcat el 8è temps, però a la segona no ha pogut finalitzar tot i que estava fent un molt bon esquí.

Foto: FAE

Deixa un comentari

Previous post Segon lloc de Jessica Cruz a la segona etapa de l’ABR
Next post Patrick Pelegrina, medalla d’argent a Sabadell