Creand Assegurances Vida, patrocinador principal de la secció d’snowboard i freestyle de la FAE

La secció d’snowboard va reprendre els entrenaments fa unes setmanes amb els seus dos representants en les cites esportives de la pròxima temporada, que seran novament Maeva Estevez i Mario da Cruz. A més, aquest grup compta des d’aquest any amb un nou patrocinador fort, Creand Assegurances Vida, que s’uneix al grup d’SBX amb una aposta decidida per uns esportistes que lluiten per competir en les millors carreres del món. El suport de Creand Assegurances Vida s’estén també al bloc de freestyle.

“Ens alegrem que aquesta secció recuperi un partner principal com ara Creand Assegurances Vida. Ens aporta seguretat, i fa que tot sigui una mica més portable tenint en compte que la despesa dels equips de Copa del Món, en totes les seccions, ha augmentat molt”, ha manifestat Carles Visa, gerent de la FAE.

L’acord amb Creand Assegurances Vida és pels pròxims quatre anys. “Ens alegrem i ens reconforta moltíssim que la secció de freestyle i snowboard, així com la secció d’alpí, disposi del suport de Creand”, ha expressat Visa.

Per altra banda, la rider Maeva Estevez ha explicat que la pretemporada està anant molt bé, amb l’inici de la preparació física al maig, després una primera estada a Les 2 Alpes i després la preparació física que ha continuat a Andorra: “Al maig vam començar amb el físic. Una vegada finalitzat el bloc d’hipertròfia vam tenir dues setmanes més fluixes de físic, després l’estada als Alps, que va anar molt bé, amb molt bones sensacions, amb dies que també costava una mica més, però al final és normal i tampoc no ens preocupa perquè portava molts dies sense entrar a un circuit en condicions. És part del procés. També va haver-hi dies en què em vaig trobar súper bé. Va ser una estada molt positiva”. Ara l’andorrana continuarà amb el físic “a tope fins el setembre”, i després ja “a pensar en Xile i a fer circuits i a preparar les proves del novembre”.

Mario da Cruz, per la seva part, també va estar entrenant a Les 2 Alpes fa aproximadament un mes juntament amb Estevez per fer un primer contacte de pretemporada. “Va anar molt bé, físicament vaig notar que he millorat bastant”, ha explicat el rider andorrà. “Era la primera vegada que feia snow en mesos, però tècnicament em vaig notar molt bé. He pujat el radi de les taules, amb taules més dures”, ha dit.

Da Cruz té previst entrenar al Madrid SnoZone del 24 al 28 de juliol, per tornar a finals d’agost (28 al 31) també per continuar el contacte amb la neu. Després, del 12 al 28 de setembre hi ha previst un desplaçament a Xile per fer una estada llarga de pretemporada en neu, a la qual hi seran tant Da Cruz com Estevez.

 

Deixa un comentari

Previous post Debut de Tomàs Lomero en el mundial de Fukuoka
Next post Nou rècord d’Andorra de Biel Cuen a Maribor