Crèdit Andorrà fa un “restyling”

De tots és conegut l’aposta pel patrocini esportiu de Crèdit Andorrà: golf, pitch&putt, Circuït d’Andorra, Casamanya Extrem, FAE, ECA, ECOA, ECAP, diferents curses d’esquí organitzades per la FAE o Copa del Món de Vallnord – Pal Arinsal, entre altres.

Crèdit Andorrà unificarà la marca a escala internacional amb la nova denominació Creand©. La nova marca única i global ha de permetre al grup financer fer front als reptes de futur, centrats a consolidar el lideratge a Andorra, on el banc és pioner en innovació i servei al client, i a continuar creixent de manera focalitzada en les principals places on té presència.  

Amb la nova denominació Creand©, l’entitat vol transmetre els valors que l’han definit en el decurs de més de 70 anys de trajectòria: un banc de caràcter andorrà obert al mon, líder i referent al país, pioner i amb una clara voluntat de servei i de compromís amb les persones i el país.  

Uns valors als quals la nova marca dona continuïtat, però que renova i reforça en línia amb els nous temps, amb una marca més propera i moderna, capaç de transmetre per ella mateixa la voluntat de ser pioners en innovació, de progressar i de crear solucions noves en benefici dels clients i de la societat.  

L’objectiu d’aquest canvi a una marca única també és fer un pas endavant en tant que grup financer internacional i de serveis globals, amb una marca igual a tots els països on es té activitat. Aquesta unificació ha de permetre incrementar les sinergies entre les diferents places, ser més eficients i eficaços en termes de comunicació, i cohesionar el sentiment de pertinença entre totes les persones que formen part del grup.  

Xavier Cornella, conseller executiu i director general, ha explicat que “afrontem aquesta nova etapa amb la confiança que ens dona una trajectòria sòlida i responsable, i mantenint els valors que ens han permès créixer durant tot aquest temps. Volem consolidar la fortalesa del nostre model bancari i fer front amb confiança a les oportunitats que se’ns obren de cara al futur”. Cornella ha destacat que la nova marca “sintetitza els nostres orígens i els principis estratègics que ens han posicionat com a líders a Andorra. A la vegada, transmet els valors d’empatia i proximitat cap als nostres clients, pionerisme, capacitat de servei i compromís social que busquem en la nostra oferta de valor com a banc responsable i amb visió de futur. La nova marca ens apropa encara més a la nova economia de la qual ens volem sentir partícips, basada en la innovació i l’emprenedoria, valors que, d’altra banda, ens defineixen com a país i societat”.  

La unificació de la marca s’aplicarà de manera gradual en els diferents països on el grup és  present i prescindirà de les marques locals de cada plaça financera. La nova denominació es declinarà en els diferents àmbits de negoci. A escala internacional, on el banc opera en l’àmbit de la banca privada i la gestió d’actius, la denominació global passarà a ser Creand© Wealth Management i Creand© Asset Management, respectivament, mentre que a Andorra serà Creand© Crèdit Andorrà.  

Aliances estratègiques, especialització i transformació digital

Creand© basarà l’estratègia de negoci dels anys vinents en tres grans pilars: 1) el desenvolupament d’aliances estratègiques per ampliar l’oferta de valor i la rendibilitat de totes les àrees de negoci, 2) l’aposta per la transformació digital i la innovació per millorar l’excel·lència en el servei al client, i 3) l’especialització en productes i serveis que incrementin la diferenciació i el valor afegit. Tot això, mantenint l’eficiència en els processos, amb el client sempre al centre de l’activitat.  

La transformació digital i la innovació són dos dels eixos del creixement futur, que Creand© potenciarà per aportar productes i serveis diferenciadors per als clients. En aquest sentit, l’entitat ha estat el primer banc andorrà a oferir el pagament mòbil i també compta amb el servei d’assessorament en fons d’inversió 100% digital Merkaat.  

L’objectiu és continuar reforçant la creació de solucions innovadores com a banc pioner. És una de les realitats que vol evidenciar la nova marca, juntament amb les arrels andorranes del banc.  

El canvi de marca es durà a terme amb la realització prèvia, davant de les autoritats supervisores competents, de totes aquelles comunicacions i altres tràmits que, amb caràcter general, resultin necessaris, incloent, si s’escau, l’obtenció de les autoritzacions que puguin ser preceptives.

Deixa un comentari

Previous post La delegació andorrana de gimnàstica viu una “aventura” per arribar a Kiev
Next post Cap de setmana “mogudet” per Joan Vinyes