Crèdit Andorrà homenatge a Joan Verdú

Crèdit Andorrà ha ofert un homenatge a Joan Verdú, corredor de l’equip d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), en reconeixement a l’exitosa temporada 2021-2022. Durant l’acte, que ha tingut lloc aquesta tarda a l’edifici Crèdit Centre, l’esportista ha estat acompanyat per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, el director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, representants de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), la seva família, amics, i altres persones vinculades al món de l’esquí.

Crèdit Andorrà, patrocinador de la FAE, ha volgut celebrar els bons resultats del corredor aquesta temporada, que l’han portat a assolir una fita important en la història de l’esquí andorrà.

Durant l’acte s’ha projectat un vídeo que ha repassat la seva trajectòria i èxits esportius, i se li ha fet entrega d’un reconeixement en nom de l’entitat. El Banc ha destacat la tenacitat, el compromís i la perseverança de Joan Verdú, així com la tasca que ha dut a terme per fer visible Andorra en l’àmbit de l’esquí professional.

Sr. Martí Alfonso, director de l’Àrea Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà; M. I. Sra. Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports; Sr. Joan Verdú, corredor de l’equip d’esquí alpí de la FAE; Sr. Xavier Cornella, conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, i Sr. Josep Pintat, president de la FAE. Foto: Eduard Comellas.

Deixa un comentari

Previous post Espot i Riva inicien una ronda de visites amb les federacions esportives i clubs històrics del país
Next post 62 competidors es citen en el Trofeu Canolich de Kung-Fu