Cristian España, primer líder dels Ice Gladiators 2024

Primera jornada dels Ice Gladiators 2024, en el Circuit d’Andorra – Pas de la Casa on Cristian España ha aconseguit sumar dos primers llocs i col·locar-se líder del certamen. Un total de 14 motos han participat en aquesta primera prova que ha format part de les ANDBANK GSèries.

La sorpresa del dia es donava ràpidament en els entrenaments cronometrats. Blai Trias obtenia la “pole” amb la seva moto elèctrica i feia sonar totes les alarmes entre els que havien de ser els favorits. Triasdonava el toc d’atenció als germans España, el francès Emery i al local Marc Font.

Amb aquest antecedent ha començat la primera de les curses, on els germans España han apretat de valent. Cristian ha pogut marcar un ritme fort, obtenint la volta ràpida en el tercer gir dels deu que constava la prova per aconseguir la victòria amb un temps de 7:27:327 per davant de Blai Trial que aturava el crono en un 7:30:141 i de Xavi España que ho feia amb un 7:30:860.

A la segona prova, novament Cristian España ha estat el millor, obtenint d’aquesta manera la segona victòria, en una lluita aferrissada amb el seu germà Xavi i d’aquesta manera s’ha pogut penjar l’etiqueta de líder provisional d’aquests Ice Gladiators 2024.

Només acabar, CristianEspañadestacava que “dues victòries avui, no m’ho esperava, la veritat. El circuit està en unes condicions immillorables. La primera cursa he anat de menys a més perassolirla victòria”. El primer líder dels Ice Gladiators 2024 afegia “la segona prova ha estat una lluita molt intensa amb el meu germà que no ha parat d’apretar-me”.

La segona prova dels Ice Gladiators es portarà al circuit d’Andorra el proper dia 20 de gener.

Foto: FMA

Deixa un comentari

Previous post Triomf il·lusionant del MoraBanc davant el Surne Bilbao 87-78
Next post El CTT Valls del Nord continua líder del grup V de la segona divisió