Curs d’àrbitre de futbol sala a Andorra

El nou curs d’iniciació d’àrbitre de futbol sala ja està en marxa. El Comitè d’Àrbitres acollirà el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre  la nova formació corresponent a la temporada 2022-2023, amb l’objectiu d’incrementar el número de col·legiats i, per tant, de continuar fent créixer el nivell. El curs és GRATUÏT, es realitzarà a les instal·lacions del CE La Massana i té una durada de 20 hores.

COM INSCRIURE’T?

Els interessats en apuntar-se o en rebre més informació poden posar-se en contacte amb la Federació Andorrana de Futbol en el número de whatsapp +376 605 672 o al correu electrònic cta@fedandfut.com. Una altra manera de demanar informació o incriure’s és mitjançant el següent link: VOLS SER ÀRBITRE?

PLACES LIMITADESAFANYA’T!

 

GRANS AVANTATGES PER SER ÀRBITRE

Ser àrbitre de futbol té molts avantatges:

  • Permet practicar l’esport que més t’agrada i mantenir-se en una bona forma física
  • Permet obrir-te un camí professional fent allò que més t’agrada
  • Beneficis esportius i econòmics a curt termini, en funció de la vàlua i la dedicació
  • Possibilitat de ser àrbitre internacional (UEFA i FIFA)

TOTHOM POT APUNTAR-SE: NO IMPORTA L’EDAT NI EL SEXE

Tothom pot apuntar-se al curs d’iniciació, independentment del sexe i l’edat. Aquelles persones que després de la formació estiguin aptes, a partir del mes de novembre del 2022 ja podran xiular partits a mode de pràctiques a la Segona Divisió Nacional de Futbol Sala i amb expectatives reals de seguir creixent com a àrbitre fins dirigir partits de la Lliga Viatges Pantours si la progressió és l’adequada.

Deixa un comentari

Previous post Vinyes-Mercader al Ral·li Catalunya – Costa Daurada
Next post El 3×3 d’Andorra comença la preparació #roadtoMalta2023