CV Encamp, CE Sant Julià i VPC a un pas de jugar, aquest cap de setmana

Sembla ser que les veus discordants tant dels president Ferré i Vienne poden tenir el seu efecte immediat. I es que el proper cap de setmana, el primer equip del CV Encamp, el primer equip del Futbol Sala Sant Julià i el primer equip masculí del VPC (tots quatre juguen competicions fora d’Andorra) podrien disputar els seus partit previstos, tenint present que els quatre ho faran en el principat. D’aquesta manera hi hauria un equip, el CV Encamp que debutaria en aquesta atípica temporada, el CE Sant Julià, l’Andorra HC i el VPC masculí jugarien el segon partit.

Tot està a l’espera que Govern informi als clubs esmentats, tot i que fa pensar que serà el proper dimecres que notifiqui aquesta decisió. És sense cap mena de dubte una bona notícia per l’esport andorrà, ja que hores d’ara, les competicions domèstiques estan aturades i moltes de les entitats esportistes poden tenir en breu, un grans problemes econòmics degut a la renúncia dels patrocinadors que veuen en primera mà, com no poden fer front als compromisos de patrocini que van adquirir en el seu dia.

Intentar recuperar una mínima activitat dels equips absoluts és un dels principals objectius de la Secretaria d’Estat d’Esports, però degut a la situació que es viu actualment, encara “primen” els aspectes sanitaris als esportius.

 

Deixa un comentari

Previous post L’FC Encamp jugarà contra l’FC Salines la prèvia de la Champions de futbol sala
Next post Doble presència andorrana a Vall d’Isère i Cortina d’Ampezzo

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint