ENTREVISTA: Dani Luque: “Crec que he tingut clar sempre el meu rol dins de l’staff”

L’Atlètic Escaldes és un polvorí. Així ho certifiquen les declaracions que està portant a terme, el que fins fa poc era el seu entrenador, Fede Bessone, a diferents mitjans de comunicació del país. No seguirà com a entrenador per la temporada 2023-24 i culpa al director tècnic del club i el, fins fa poc, el seu ajudant Dani Luque. L’actual campió andorrà està vivint moments difícils, després de la seva eliminació a la ronda prèvia de la Champions. Parlem amb Dani Luque per saber l’altra versió dels fets.

EP: Fede Bessone està parlant amb la premsa que tu ets un dels culpables de la situació que ha viscut l’Atlètic Escaldes, aquesta temporada. Què ha passat?
DL: La situació es deteriora en el moment quan ell pensa que jo per darrere no l’estic recolzant quan en tot moment sempre, l’he defensat davant la directiva, fins i tot amb algun jugador que havia vingut a parlar amb mi perquè estava descontent amb ell, li vaig aconsellar que parles amb i solucionés les mateixes situacions cara a cara, quan jo podria, haver ficat el dit a la ferida quan hi havia molts jugadors que es mereixen jugar i sempre l’he recolzat. No em ficaré, ni diré si havia d’haver ficat o no a altres jugadors, jo li donava la meva opinió al final jo era el seu assistent i ell decidia sempre. La nostra relació es va acabar de trencar quan, vam marxar a Islàndia, i ell va decidir ficar molta llenya al foc parlant amb jugadors abans del partit en una habitació de l’hotel.

Foto: RC Audiovisuals

EP: Per què la relació amb el Fede Bessone es trenca?
DL: Es trenca, perquè ell decideix que jo li estic fent el llit. La veritat no és així, i per això m’agradaria que el club parlés d’aquest tema. Només dic que ell s’ha pensat sempre que li estava fent el llit, potser ja ha tingut més d’una situació així… i ha malpensat. El viatge a Champions també em va fer veure, moltes coses. Una és que ell va anar per darrere als jugadors a explicar-los la seva versió, sense jo poder defensar o explicar la meva. Em quedo tranquil perquè després que ell es pensés que tenia la veritat absoluta, he pogut parlar amb algun jugador i han pogut entendre tot el que havia passat, no només el que ell explica. Hi ha un succés que millor que cadascú el catalogui com vulgui: és quan s’acomiada del club per xarxes socials. Hi ha una foto que surto jo i guixa la meva cara amb color… prefereixo que els fets parlin per si sols.

EP: Perdona que t’ho pregunti clar, li has fet el llit a Fede Bessone o has conspirat per ser tu el primer entrenador de l’equip?
DL: En cap moment, ni m’ho havien proposat mai des de dins. El club està content amb mi, i amb la meva manera de treballar, crec que he tingut clar sempre el meu rol dins de l’staff i l’equip, i en cap moment he volgut passar per sobre d’ell. Jo he tingut sempre una bona relació amb el club i amb la directiva, crec que perquè tot funcioni tot, tothom hem d’estar a una, i això és feina també del Míster.

EP: Com ha estat la temporada?
DL: La temporada ha sigut bona, al final l’objectiu era guanyar la lliga i s’ha complert l’objectiu que el club ens va suggerir, la prèvia de Champions no va ser bona.

EP: Quan es viu l’abans i el després de la relació Bessone-Luque?
DL: Just quan marxem a Champions, es trenca totalment la nostra relació, ell decideix fer el seu camí, i explicar als jugadors que era el que ell volia i així aconseguir que dintre del vestidor expliquessin la seva versió i es posicionessin amb un o altre. Estic tranquil perquè més d’un jugador també s’han adonat del que s’ha fet i de què manera. Tinc la consciència ben tranquil·la, en tot moment.

Foto: RC Audiovisuals

EP: Com ho han viscut els jugadors, aquest mal rotllo?
DL: Molt malament perquè com he dit abans a la prèvia de Champions es va notar. Els jugadors van veure i sentir aquesta energia, sobretot perquè ell, ja que es ficava amb els jugadors dins les habitacions a malmetre… i al final jo no podia dir res ni exposar la meva situació. Tampoc crec que era convenient abans d’un partit de Champions. Jo també podia haver anat per darrere als jugadors exposant la meva situació… així que l’energia també es va poder veure al camp.

Sigui com sigui, l’objectiu d’aquesta entrevista és donar a conéixer l’opinió de l’altra part del conflicte. La de Fede Bessone ja s’ha encarregat ell de difondre pels mitjans de comunicació que ha cregut oportú, però en cap moment s’havia pogut sentir l’opinió de Dani Luque.

Deixa un comentari

Previous post L’Haute Route reunirà més de 400 ciclistes de 49 nacionalitats
Next post Inspecció dels tècnic de la Copa del Món femenina a la pista Avet