Dani Raya encapçalarà el nou projecte del VPC

Rectificar és de savis. I això és el que ha fet el VPC, vist el veritable desastre que ha patit el primer equip masculí, durant la primera meitat de la temporada on estava abocat al descens. “Xepi” va agafar les regnes de l’equip, després de l’entropessi fet per Jean Arnaudin i va aconseguir, ficar-lo en playoff. Tot un èxit. Però així va acabar la temporada.

Els directius del VPC amb Gerard Giménez al capdavant, ha pres la decisió de fer un gir radical, al projecte que va començar la temporada 2021-22 o es pot dir millor, seguir amb el projecte que tenia a Xepi, com a pal de paller. El “no” de Garcia ha fet moure fitxa ràpidament als dirigents del VPC. “En finalitzar la temporada i tenir el no del Xepi, Dani Raya era la primera opció” comentava Giménez. I és que el VPC, en fer el gir de timó volia algú de la casa, i aquest només podia ser el fins ara gerent del VPC i de la FAR a més del tècnic que ha portat al femení a l’ascens a Divisió d’Honor Catalana.

Està clar que Dani Raya deixarà la gerència de les dues entitats del rugbi andorrà, per centrar-se a la banqueta del VPC. Amb ell Paul Alieu i Alain Bonell i David Kirikàixvili formaran un staff que començarà la pretemporada el 10 d’agost.

Deixa un comentari

Previous post Patrick Toussaint entra al Consell de la FIS
Next post Nou rècord d’Andorra de Nahuel Carabaña en els 3000 obstacles