Darrer control per Carla Amorós i Berta Miquel abans de marxar cap a Kiev

L’impossibilitat de competir a Andorra fa que els esportistes que tenen un nivell “internacional” es vegin obligats a marxar per poder disputar alguna competició oficial. És el cas de Carla Amorós i Berta Miquel que aquest dimecres han portat a terme el darrer control, a la Margineda, abans de marxar cap a Kíev on la propera setmana disputaran l’Europeu de la modalitat. A la prova ucraïnesa faltaran molt països, com Espanya, Itàlia, França que han decidit no desplaçar-se i participar en competicions locals. En un principi, Kíev servia per a la classificació olímpica, però la federació internacional ha dictaminat modificar el sistema de classificació i ser l’europeu del maig del 2021 que sigui el test definitiu per aconseguir les places olímpiques. Per aquelles dates s’espera que la pandèmia estigui més o menys dominada i que la vacuna ja sigui efectiva.


Tot i això, la representació andorrana es desplaçarà amb l’únic objectiu de sumar i competir al màxim nivell possible. Tant Amorós com Miquel competiran en els quatre aparells: pilota, corda, maces i cinta amb uns programes complets que es desenvoluparan dijous i divendres de la propera setmana.

La representació andorrana també la formaran les dues jutges internacionals que té el Principat.

A la cita de Kíev, no hi serà Maria González que se centrarà en la competició del 2021 on el seu objectiu és Tòquio 2021.

Deixa un comentari

Previous post Victòria del Morabanc Andorra davant el Telenet Giants 82-69
Next post El Gegant d’Arosa on participaven Verdú i Esteve, CANCELLED