Dilluns, novembre 30, 2020
Banner Top
Darrer control per Carla Amorós i Berta Miquel abans de marxar cap a Kiev

L’impossibilitat de competir a Andorra fa que els esportistes que tenen un nivell “internacional” es vegin obligats a marxar per poder disputar alguna competició oficial. És el cas de Carla Amorós i Berta Miquel que aquest dimecres han portat a terme el darrer control, a la Margineda, abans de marxar cap a Kíev on la propera setmana disputaran l’Europeu de la modalitat. A la prova ucraïnesa faltaran molt països, com Espanya, Itàlia, França que han decidit no desplaçar-se i participar en competicions locals. En un principi, Kíev servia per a la classificació olímpica, però la federació internacional ha dictaminat modificar el sistema de classificació i ser l’europeu del maig del 2021 que sigui el test definitiu per aconseguir les places olímpiques. Per aquelles dates s’espera que la pandèmia estigui més o menys dominada i que la vacuna ja sigui efectiva.


Tot i això, la representació andorrana es desplaçarà amb l’únic objectiu de sumar i competir al màxim nivell possible. Tant Amorós com Miquel competiran en els quatre aparells: pilota, corda, maces i cinta amb uns programes complets que es desenvoluparan dijous i divendres de la propera setmana.

La representació andorrana també la formaran les dues jutges internacionals que té el Principat.

A la cita de Kíev, no hi serà Maria González que se centrarà en la competició del 2021 on el seu objectiu és Tòquio 2021.

Banner Content
Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment