David Eudal: “amb paciència i treball ens en sortirem”

Confiança en els jugadors i molta il·lusió i ganes de revertir la situació. Aquest és el titular més destacat de la roda de premsa de presentació de David Eudal com a nou entrenador del MoraBanc Andorra. “L’equip té talent, tenim un bagatge tàctic treballat molt important i crec que amb paciència i treball ens en sortirem tot i que serà molt dur” ha afirmat el nou tècnic de l’equip en una llarga roda de premsa davant dels mitjans de comunicació.

Eudal ha estat transparent i ha admès que “estan sent dies difícils per tot el que ha passat” i ha volgut agrair “la confiança al president Gorka Aixàs i al General Manager Francesc Solana per haver pensat que jo podia redirigir aquesta situació és una responsabilitat que em fa molta il·lusió perquè fa 33 anys que defenso aquest club”. Per altra part Eudal ha volgut “agrair infinitament també a Ibon Navarro la feina feta aquests anys per la implicació que ha tingut amb el país i amb el club, li he d’agrair el molt aprenentatge que m’ha donat”. Eudal ha demanat també “el suport dels aficionats que sempre l’hem tingut i que és molt important”.

El president Gorka Aixàs ha volgut destacar que “el David és l’elecció que fem, veient les possibilitats que teníem i pensem que és la persona idònia per aconseguir començar a guanyar partits i sortir de la situació en la que estem”. Aixàs ha demanat també “paciència perquè som al mes de gener i nosaltres som aquí per prendre decisions i aquesta perquè pensem que ens ajudarà a guanyar partits potser no la setmana vinent però els guanyarem”.

El General Manager Francesc Solana, per la seva part, ha volgut destacar que “el David té la nostra confiança per millorar la situació de l’equip i ara el que hem de fer és ajudar-lo i que tingui les eines perquè les coses millorin”.

Eudal comptarà amb Paco Vázquez i Xavi Luque com a tècnics ajudants. Luque, els darrers anys coordinador de la base del club, torna al primer equip on ja havia desenvolupat aquesta tasca amb Joan Peñarroya. David Eudal debutarà com a nou entrenador de l’equip aquest dimecres a la pista del Dolomiti Energia Trento.

Deixa un comentari

Previous post Primera jornada del Trofeu Borrufa
Next post Èxit de l’Escola de Freeride d’Ordino a Baqueira