De concentració però amb molts dubtes

Els integrants de l’equip nacional de curses de muntanya es troben de concentració, per “fer treball de grup” però per davant de tot per “comprovar el seu estat, després del confinament”. Aquesta premissa que seria l’habitual en qualsevol pretemporada és possible que no tingui una continuitat, degut a la situació actual dels diferents calendaris de competicions. La FAM i més concretament el seleccionador Fabrizio Gravina ja ha modificat el calendari dels atletes dos cops i és possible que no sigui l’última vegada que ho faci.

És per aquest motiu que ja hi han corredors que han iniciat contactes de manera personal i individual amb diferents organitzacions que rebrien amb els braços oberts als corredors andorrans.

Els corredors el que no volen és quedar-se sense córrer que és el que els hi agrada i tot i que la solució d’urgència és participar en la Copa d’Andorra, moltes tenen l’objectiu de sortir a l’estranger, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

Els dubtes dels corredors a causa dels rebrots

Els corredors de l’equip nacional de carreres de muntanya no són professionals d’aquest esport. Tots i totes tenen les seves feines i les famílies que les compaginen, com poden, amb la seva passió com és el trailrunning. Les notícies que arriben al Principat d’arreu no són gaire esperançadores, i malgrat que Andorra sigui un territori “free Covid19” existeix el perill de contagiar-se si se n’va a qualsevol indret a competir, encara que s’incrementin de manera exponencial les mesures de seguretat. Tots i totes tenen l’opinió que “abans la salut i la família que la competició”.

Deixa un comentari

Previous post Grup complicat a l’EuroCup pel Morabanc
Next post Primers lliures de Xavi Cardelús a Portimao amb alguns problemes