De Motorland a Misano per acabar el mundial de moto-e

Cinc dies després de disputar el Gran Premi d’Aragó a Motorland, Xavi Cardelús canviarà la Moto2 del Campionat del Món per la Enèrgica elèctrica amb la qual disputa la Copa del Món FIM Enel de MotoE. Aquesta categoria clourà la temporada el cap de setmana amb dues curses al circuit Marco Simoncelli de Misano al llarg del Gran Premi de San Marino e della Riviera di Rimini.

L’andorrà arriba a aquesta cita amb 7 punts a la classificació del Campionat en una temporada on diferents incidents i circumstàncies li han anat impedint confirmar en cursa els bons resultats dels entrenaments.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing planteja en aquests termes l’última cita amb la moto elèctrica d’aquesta temporada:  “Aquesta setmana torno a canviar de moto. De la Moto2 de l’Europeu a Jerez vaig passar a la Moto2 del mundial a Motorland, que és diferent, i ara toca competir amb la moto elèctrica de MotoE. L’important de tot plegat és no deixar de competir, sigui amb la moto que sigui, malgrat que la primera vegada que t’hi puges a una moto diferent, has de dedicar un temps a readaptar-te al seu pilotatge perquè conserves les sensacions de l’última moto amb la que has competit. A Misano arribo creuant els dits i amb l’esperança de trencar la poca positivitat d’una temporada en la qual no m’ha costat gaire estar entre els 10 primers als entrenaments, però a les porques curses disputades, he patit diferents incidents que m’han impedit aconseguir els resultats que crec que em corresponen. Aquest cap de setmana disputem les dues últimes curses de l’any i espero acabar amb un bon regust”.

Les dues curses programades per al cap de setmana a Misano es disputaran dissabte a partir de les 16:20 i diumenge a les 15:30.

300

Deixa un comentari

Previous post Nou patrocinador pels equips base del Morabanc Andorra
Next post Preocupació d’Arnaudin per l’imminent inici de la lliga del VPC