De nou, a expenses de les mesures excepcionals

Quan el Govern d’Andorra ja havia donat l’OK perquè el CV Encam, l VPC i el CE Sant Julià poguessin reprendre, en alguns casos i iniciar  la competició en un altre, les mesures excepcionals impossades en els paisos veins tornen a deixar enlaire les competicions. França, amb les noves mesures excepcionals (ha decretat confinalment fins l’1 de desembre) pot posar en “escac” a un VPC que només ha jugat un partit i que diumenge ha de rebre a l’Estadi Nacional, l’US Verfeilloise.

Igual sort ha patit tant el CV Encamp com el CE Sant Julià. Ambdós conjunts que militen a la primera divisió espanyola de volei i la tercera divisió espanyola de futbol sala, respectivament ja tenien agendats els seus partits, però hores d’ara, encara estan pendents de la situació sanitària que viu Catalunya i les mesures excepcionals que pugui prendre la Generalitat de Catalunya respecte a la mobilitat.

Altres clubs com l’Andorra HC ja saben que en un principi no reprenen la comeptició aquest cap de setmana i es troben a l’espera del qu decideixi la seva federació. Cal recordar que fa molt poc va haver-hi un clam unànime de les entitats esportives i les federacions catalanes demanant al seu Govern que “permeti disputar competicions”.

La Federació Catalana de Bàsquet que havia de reiniciar el proper cap de setmana les competicions, ha decidit posposar l’inici de les competicions fins el 14 i 15 de novembre, si la situació actual millora. A més, fa un nou ERTO als seus treballadors. En aquest sentit un dels clubs perjudicats és el Morabanc Andorra que amb els seus 15 equips de formació entrenant seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries, no veuen la llum (com la resta de clubs i disciplines esportives) de quan podran iniciar les competicions.

Deixa un comentari

Previous post Bilbao, un bon lloc per sumar una nova victòria
Next post La nova pilota “d’alguns” dels clubs de la lliga Multisegur, la lliga Unida i de la base