Debut a Pila, de Turné i Regasa

El dimarts 29 es va donar el tret de sortida als Campionats d’Europa de BTT de categoria cadet que es disputen a la regió de la Vall de Aosta, a la localitat de Pila. El campionat va començar amb una crono curta i molt explosiva que serveix per classificar als millors 64 “riders” per la cursa Short Track del proper dijous.

El recorregut de poc mes de 1 km i sense ser excessivament complicat va comportar que les diferències fóssin mínimes entre corredors i d’aquesta manera hi hagués molta emoció fins el final.

La victoria va ser per el ciclista Espanyol Hugo Franco amb un temps de 1’20″50″ mentre que els ciclistes andorrans Roger Turne i Adrià Regada van entrar a 11 segons 80 centesimes i 12 segons i 30 centesimes ocupant els 133è i 142è lloc, respectivament.

La propera prova serà dissabte dia 3 on disputaran la prova de XCO.