Debut amb victòria del VPC 25-18 davant l’RC Salvetat Plaisance (RCSP)

Debut amb victòria del VPC a l’Estadi Nacional davant l’RCSP per 25-18. Els tricolors han hagut de patir de valent davant un rival que ha jugat dur, en tot moment. Tot i que un xut a pals de Vernier, ha fet que els visitants s’avancessin en el marcador 0-3, el VPC ha anat entrant en joc, amb una línia de tres quarts molt àgil que ha estat clau per aconseguir dues marques d’Álvarez i Fidalgo i una transformació de Barrera capgiraven el marcador. Amb el 12-3, els locals s’han relaxat i ha provocat que l’RCSP, aprofitant dues targetes grogues dels locals, aconseguissin primer un altre xut a pals de Vernier i després una marca de Montalbano i la seva pertinent transformació de Vernier. El descans un 12-13 que deixava un mal gust de boca per un VPC que havia fet molt més que els rivals per estar davant en el marcador.

La segona part ha estat molt similar que la primera. El VPC ha transformat una penalització per part de Barrera, en el minut 45. En el minut 63, Jiménez feia marca i Barrera materialitzava la transformació, cosa que permetia agafar aire i marxar 22-13. Un xut a pals del mateix Barrera, ampliava la diferència andorrana amb el 25-13, però els visitants no s’han rendit. Han intentat treure de “polleguera” la davantera local amb provocacions que han estat a punt de costar-los el partit. A la recta final el RCSP aconseguia reduir la diferència aconseguint una marca de Maussion que col·locava el 25-18. El VPC s’ha defensat amb ordre i molt cor fins que l’àrbitre ha assenyalat el final.