Debut de Frank Porté al campionat FFSA F4

Frank Porté, pilot andorrà d’automobilisme digital i, que enguany torna a disputar, en l’automobilisme real, el campionat francès FFSA F4, ha disputat el passat cap de setmana la 1a data d’aquesta prova al circuit francès ‘Paul Armagnac’ de Nogaro.

El campionat francès de F4, dirigit per l’FFSA continua atraient joves aspirants de molts països i procedències diferents. La temporada 2024 ha començat a Nogaro amb 25 cotxes en pista i pilots d’un total d’11 nacionalitats. Tots els participants competeixen al volant del Monoplaça Mygale, motor turbo Renault, pneumàtics Pirelli, combustible Repsol 100% renovable.

El dissabte durant la qualy, Porté va finalitzar 12è a la graella. El trànsit de vehicles, una bandera vermella i un error durant la volta ràpida el van penalitzar la performance.

Pel que fa a les tres curses disputades durant el cap de setmana, durant la cursa 1 (dissante 30 de març), els punts se li van escapar de les mans després d’una sortida confusa en la qual va perdre diverses posicions. A la cursa 2 (diumenge 31 de març), el mal temps no va donar treva i les autoritats van decidir suspendre-la. Finalment, a la cursa 3 (dilluns 1 d’abril), Porté va tenir molt bon ritme de sortida arribant a situar-se a la 4 ubicació, però defensant la seva posició va tenir un lleuger toc que el va afectar l’aleró i el va deixar sense ritme per continuar amb l’atac, finalitzant en el lloc 12è.

 

Text: ACA Sport

Deixa un comentari

Previous post Joan Aracil guanya el FWT Challenger d’Obertauern a Àustria
Next post Sis nedadors perfeccionen la braça al Serradells

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint