Definides les semifinals de la Copa Constitució

Aquest diumenge s’han disputat els partits de quarts de final de la Copa Constitució de futbol que s’han disputat en el Centre d’Entrenament de la FAF a Borda Mateu i a La Massana. L’Atlètic Escaldes – Inter Escaldes i UE Engordany – UE Extremenya, seran els partits que ja es disputaran en el mes d’abril.

L’Atlètic Escaldes ha derrotat a la UE Santa Coloma per 2-0 amb gols de Cisteró (24) i Montano (90), en el partit que es disputava a Borda Mateu. A la mateixa hora, a La Massana la UE Extremenya derrotava a un primerael CE Carroi per 1-0 amb gol de Marc Andrés (43) per donar la que seria la sorpresa del matí.

A la tarda, en horari de les quatre de la tarda, a Borda Mateu, l’Inter Escaldes ha derrotat a un combatiu FC Santa Coloma per 1-0 gràcies al gol d’Artigas (118) després que al final dels 90 el marcador assenyalés un 0-0. Quan tothom pensava que s’aniria als penalts i amb un Inter Abocat a l’atac, el davanter interista donava el passi a semis al seu equip. A la mateixa hora, a La Massana la UE Engordany aconseguia passar a semis després que marquessin a la pròrroga Daikha (100), Traoré (112) i Lankar (119).

Les semifinals es disputaran el cap de setmana de 6-7 d’abril.

El davanter de l’Inter Artigas se’n va de David Virgili. Foto: elPrincipat.com

Deixa un comentari

Previous post Bon resultats de les nedadores d’artística andorranes a Lloret de Mar
Next post Cande Moreno, als entrenaments de la Copa d’Europa de descens