Del Rio 16a i Grioche 31è a la mass start de la Copa d’Europa júnior

Els joves fondistes Gina del Rio i Quim Grioche han competit aquest diumenge a l’última cita de la Copa d’Europa júnior de Goms, a Suïssa, amb bons resultats per als dos. Del Rio ha estat 16ª i Grioche 31è després de les respectives curses de 5km i 10km mass start.

A la cursa femenina, amb 55 corredores, Del Rio ha estat la 16ª en meta amb un crono de 15.03,3, a 1.05,3 de la guanyadora, l’alemanya Helen Hoffmann, que s’ha imposat amb 13.58,0. A més, Del Rio ha estat la 5ª d’entre les U18 i a més ha fet una cursa molt bona en què ha eixit a per totes, s’ha situat entre les cinc primeres, però una topada l’ha deixat sense un esquí, amb la qual cosa ha hagut d’aturar-se, mentre veia com li passaven totes les corredores. Després, en reincorporar-se, no ha perdut la cara a la cursa i ha anat remuntant en una cursa molt bona, fins a ser 16ª en meta.

Per la seva part, Grioche ha competit als 10km, on ha estat 31è entre els 93 participants. La cursa l’ha guanyat el francès Mathis Desloges amb 24.42,5, mentre que l’andorrà ha arribat a meta amb 26.47,4, a 2.04,9 després d’una carrera en què ha estat tota l’estona lluitant entre el top30.

Xabier del Val, entrenador: “Gina ha fet una molt bona sortida, s’ha situat 5ª. Després ha tingut un ensurt amb alguna topada amb altra esquiadora, i se li ha obert la fixació de l’esquí, ha hagut d’aturar-se, fer mitja volta, i s’ha quedat en el quilòmetre 1, d’anar 5ª a última o penúltima. Després ha fet una molt bona carrera, ha remuntat moltes posicions i ha estat 16ª a un minut del cap de carrera, la qual cosa està molt bé. Cal destacar que quan li ha passat això de l’esquí no s’ha enfonsat, sinó que ha tingut un comportament molt bo”.

“Quim ha competit molt millor que el divendres, ha estat lluitant en el top30 durant tota la cursa. Finalment ha estat 31è però cal destacar que la seva actitud en carrera ha sigut de lluitar-ho més, i amb sensacions millors per a les pròximes carreres”.

Foto: FAE.

Íria Medina, 5ª a l’eslàlom NJR de Passo Monte Croce

En eslàlom, aquest mateix diumenge Íria Medina ha tornat a competir i ho ha fet en l’eslàlom de la National Junior Race de Passo Monte Croce, a Itàlia, on ha estat 5ª.

L’esquiadora de la FAE ha marcat un crono de 1.45.86 després d’una bona segona mànega en què marcava el tercer millor temps. Medina ha finalitzat a 0.94 de la guanyadora, l’eslovena Nina Drobnic (1.44.92), i a només 0.44 del podi, que l’ha tancat l’espanyola Lisa Vallcorba amb 1.45.42.

Deixa un comentari

Previous post Bona salut del karate base andorrà
Next post L’FC Andorra guanya 7-1 al Linense