Del Rio acaba 3a l’sprint i es manté 2ª a la general de la Copa d’Europa

Avui divendres comencaven les Finals de la Copa d’Europa de Dobbiaco (Itàlia) amb la presència de Gina del Rio i Quim Grioche a les curses júnior. Tres dies de carreres: avui sprint, dissabte 10km individuals i diumenge 10km persecució. Gina del Rio ha estat avui tercera, i es manté segona a la general.

Avui Gina del Rio ha estat tercera a la cursa sprint d’1.3km en acabar la final per darrere de les italianes Nadine Laurent i Iris de Martin. L’andorrana ha acabat a només 1,14 segons de les seves rivals. Darrere de Del Rio ha finalitzat la suïssa Marina Kaelin, que és la líder de la competició encara.

Gina del Rio ha aconseguit entrar en la final després de ser tercera a la classificatòria a només dos segons (+2.43) de la millor, que ha estat De Martin per davant també de Laurent. A la final, les posicions entre les italianes s’han intercanviat, però Del Rio s’ha mantingut tercera.

Avui també s’ha disputat la cursa masculina júnior, amb la presència de Quim Grioche que, per la seva part, ha acabat avui 64è a una cursa que tampoc és la seva.

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Roger Puig tanca la Copa del Món d’eslàlom 10è
Next post Cinc andorrans participen al Memorial Pauls Wildeboer