Derrota 1-0 de l’FC Andorra en el darrer partit de pretemporada al camp del Sabadell

Derrota 1-0 per tancar la pretemporada en un partit que s’ha resolt amb un gol del Sabadell al primer quart d’hora de joc. L’FC Andorra, que s’ha trobat amb molts problemes per superar la pressió arlequinada en el primer temps, ha fet un pas endavant en el segon temps, però no ha pogut superar la defensa local.

Els tricolors han començat el partit més proactiu i disposat a proposar i, de fet, seves han estat les dues primeres arribades: primer ho ha provat Marc Fernández amb una centrada que ha rebutjat la defensa a córner i al 8’, Sergio Molina s’ha internat a l’àrea però ha xutat alt. El problema és que abans del quart d’hora, el Sabadell, en la primera clara que ha tingut ha estat letal: recuperació de Facu al mig del camp i Néstor Querol que transforma el contracop amb un xut creuat.

Després del gol, els tricolor han quedat uns minuts grogui i el Sabadell ho hauria pogut aprofitar per fer més mal. Altre cop Querol ha rematat alt, i Moha també ha vorejat el gol en un altre contraatac. No se sentia còmode l’Andorra sobre el terreny de joc, però ha intentat retrobar-se en els pitjors moments a través de la pilota. El problema és que cada pèrdua era una invitació pels arlequinats de sortir al contracop, que amenaçaven en sentenciar el partit en alguna ràpida transició. De fet, un omnipresent Querol n’ha tingut una de claríssima quan ha trencat el fora de joc i s’ha plantat davant Nico Ratti, però el porter tricolor li ha guanyat la partida al davanter local. Per la seva banda, l’Andorra només s’ha tornat a apropar a la porteria de Kike Royo amb un xut de falta alt de Rubén Bover.

La segona part ha començat força més ensopida i així ha seguit al llarg dels segons 45 minuts. Amb el pas dels minuts, l’Andorra ha aconseguir fer-se amb el control de la pilota i guanyar uns quants metres per plantar-se en camp rival, però les ocasions han seguit brillant per la seva absència. De fet, la primera rematada no ha arribat fins al 75’, en un cop de cap de Rubén Enri. Per la seva banda, el Sabadell ha tingut la seva oportunitat per sentenciar amb un xut des del mig del camp del local Altimira, però Ratti ha pogut salvar in-extremis i el marcador ja no s’ha mogut.

Així, l’FC Andorra tanca la pretemporada amb nou partits: cinc victòries, un empat i tres derrotes. Diumenge, contra el Linares, comença l’hora de la veritat.

FITXA TÈCNICA

CE SABADELL: Kike Royo, Aleix Coch, Facundo, Molina, Jacobo, Xavi Boniquet, Néstor Querol, Óscar Rubio, Moha, Alfred Planas i Dani Sánchez; Emilio, Teo Quintero, Ramon Folch, Diego Caballo, Aarón Rey, Astals, Altimira, Pere Belmonte i Vargas.

FC ANDORRA: Nico Ratti, Riera, Vilanova, Riverola, Rubén Enri, Marc Fernández, Sergio Molina, Zourdine, Martí Vilà, Rubén Bover i Àlex Pastor; Ivan Gil, Carlos Martínez i Héctor Hevel.

GOLS: 1-0 (14′) Néstor Querol.

Sergio Molina, amb la pilota, a la Nova Creu Alta de Sabadell. Foto: CE Sabadell.

Previous post El Morabanc Andorra cau davant la Penya en un partit amb “molts detalls”
Next post L’Atlètic Escaldes guanya 2-1 a l’FC Ordino