Derrota 3-2 de l’ENFAF al camp del Can Parellada

Primera derrota de la temporada per l’equip que entrena Carlos Sánchez “el maño” al caure en el municipal de Can Parellada per 3-2. En un camp molt ràpid i de dimensions reduïdes, les del Principat es varen avançar en el marcador gràcies al gol de Gemma Lluch (minut 4). Malgrat el gol ràpid andorrà les locals han començat a aprofitar la seva punta Queralt Fabregues, que portava de corcó a la defensa andorrana. Amb aquestes, era la pròpia pinta local que en el minut 8 empatava el partit.

Tot i això, l’ENFAF Contruccions Modernes no ha perdut la cara al partit i Laia Solé, en el 16, tornava a avançar a les andorranes. El joc tenia moltes alternances, però amb avantatge andorrana se n’anava al descans.

A la represa, el Can Parellada va incrementar la pressió sobre la porteria d’Ale Cardoso. Aprofitant la velocitat de la seva punta va capgirar el marcador gràcies als gols de Fabregues (49) i Sara Garcia (62).

Tot i intentar-ho, l’ENFAF Construccions Modernes no va poder marcar el gol que hagués donat l’empat, finalitzant el partit amb un 3-2.

Previous post Derrota contundent 0-10 de l’Andorra Hoquei Gel davant el Ràngers
Next post Andorra suma un punt a l’Estadi Nacional davant Letònia després d’empatar 1-1