Derrota 4-3 de l’ENFAF al camp del Pubilla Casas

L’Enfaf femení va perdre el dissabte passat en el tercer partit de Preferent Catalana. L’equip andorrà va caure en la visita al camp del CE Pubilla Casas per un ajustat 4-3, en un partit igualat al qual les tricolors van tenirla possessió i les locals van mostrar més efectivitat de cara a porteria.

Les jugadores que entrena José Martín van disposar de nombroses ocasions de gol a la primera part, sobretot dos xuts al travesser i dos colze a colze més davant la portera del conjunt barceloní. Cap d’aquestes ocasions va acabar a la xarxa i sí va encertar de cara a porteria el Pubilla Casas en les dues ocasions de què van disposar. Així, al descans es va arribar amb un sorprenent 2-0.

A la represa, l’Enfaf va estirar les línies encara més, tot i que la tònica va ser la mateixa que a la primera part: domini tricolor sense fortuna de cara a la porteria contrària i arribades a comptagotes de les locals amb una alta efectivitat que va incrementar l’avantage a l’electrònic fins el 4-0.

Aquest resultat no va canviar la dinàmica de l’Enfaf femení, que amb 20 minuts per endavant van continuar creient en la remuntada. Així, van arribar 3 gols que van fer resorgir l’emoció en el marcador, tot i que sense gairebé temps per acabar de capgirar el marcador. “Amb 5 minuts més de partit podríem haver empatat”, va manifestar l’entrenador Jose Martín, qui va destacar del rival, segon a la taula amb 9 punts de 12 possibles: “S’ha reforçat amb jugadores de Nacional i és un dels clars favorits a l’ascens que segurament es deixarà pocs punts a casa”.