Derrota 5-6 del CESJ davant l’Alcoletge

Derrota del CE Sant Julià 5-6, en un partit boig, que es va decidir al final. El CFS Alcoletge va començar marcant, però ràpidament enls de Jorge Dias empetaven, gràcies a un gol en pròpia porteria dels visitants. Abans d’arribar al descans, els lauredians varen agafar distància per partida doble. 2-1 contrastat  pel gol de David que col·locava el 2-2. Abans de marxar als vestidors, Francisco tornava a avançar al Sant Julià amb el 3-2.

A la represa, l’Alcoletge molt més intens remonta el partit fins el 3-5. El marcador encara li quedaven 12 minuts pel final i això ho varen aprofitar els locals, que de la mà d’Edgar tornaven a empatar el partit 5-5. Tot i això, quan es pensava que el partit podia finalitzar en taules, Albert feia pujar el 5-6 quer seria definitiu.