Derrota 69-61 a Sevilla que pot costar un play-off

Mal partit avui a Sevilla i derrota justa per 69-61 davant un Betis que ha estat millor en tot moment. El MoraBanc ha estat gris, espès i ha recordat massa l’equip de la seva darrera sortida a Burgos. Una derrota que és d’aquelles, que d’igual manera que va passar a casa del Guipuzcoa, a la planificació inicial dones com a guanyable i que al final, poden costar la classificació al play-off, vist la màxima igualtat que hi ha a la lliga.

El rival, necessitat i determinat perquè s’està jugant la vida, ha posat tota la carn a la graella des dels primers instants generant una teranyina en defensa que ha col·lapsat sempre l’atac dels d’Ibon Navarro. En aquest tram de la temporada els equips que lluiten per salvar-se no son bons clients, i menys a casa seva. Avui mateix el València ha caigut claríssimament a la pista de l’Acunsa Gipuzkoa. Sabent que l’oposició seria important perquè a més el Betis jugava coneixent el resultat donat a Donosti, avui s’hagués necessitat una versió excel·lent del MoraBanc per aconseguir la victòria davant d’un rival que estava donant guerra i de valent en tots els darrers partits. Però avui els tricolors, superats també en moments importants en el rebot, no han trobat la tecla en cap moment. Potser l’eliminació europea ha pogut deixar un pòsit de disgust i frustració a l’equip perquè el MoraBanc que s’ha vist a Sevilla no és el que , segur, els mateixos jugadors i tècnics volien.

No es pot negar, un dia més, que a pesar de les males sensacions, en particular en atac, l’equip sempre té i usa una reserva de responsabilitat que el fa anar i lluitar fins el darrer instant de partit a pesar de tenir un dia molt gris com avui. D’aquí els 8 punts amb què ha acabat el partit. No son molts però no expliquen el que avui es subratllarà per corregir-ho ben aviat (dimecres a Fuenlabrada) i és no haver tingut opció de guanyar el partit. No han començat les coses del tot fatal. Cap dels dos equips es feia mal i, això sí, quedava clar que el MoraBanc no trepitjaria gaire la pintura avui perquè els punts que anaven arribant ho feien tots des del triple.

Vibracions no gaire bones enfocades en dos exemples: Gielo ha començat però s’ha retirat molt ràpid i ja no ha tornat a sortir per molèsties i a Hannah se l’ha vist patir molt pel joc físic i l’agressivitat local en defensa. El 20-17 del primer quart indicava equilibri però el partit anava enviant senyals que s’han concretat en el segon quart. La previsibilitat i manca de verticalitat en atac ha fet que Betis anés agafant cada cop més confiança. El 42-33 del descans no decidia res de manera definitiva.

En el segon temps el MoraBanc ha donat mostres de voler però no de poder capgirar la situació. Tot i prendre millors decisions en defensa i en atac, no hi hagut gens d’encert, ni una ratxa sostinguda que pogués posar nerviós un Betis tant necessitat. I el segon temps ha transcorregut amb poca intrahistòria. Els locals anaven acostant-se pas a pas a la victòria i els tricolors no trobaven la manera, tot i intentar-ho tossudament, d’impedir-ho. El jugador més valorat avui ha estat Hannah amb 11 havent anotat 13 punts però no es pot dir que el menut líder de l’equip avui hagi estat el del dies grans. En la resta de l’estadística no hi ha massa més coses a destacar.

El MoraBanc no torna a Andorra. De Sevilla anirà a Fuenlabrada on dimecres espera l’Urbas en partit ajornat en el seu moment. La millor ocasió per reaccionar sempre és el següent partit i en aquest cas arriba aviat.

Deixa un comentari

Previous post Pol Moya: “tant de bo en Nahuel i jo puguem anar a Tòquio i a París”
Next post Les Crèdit Andorrà GSèries creen el Clio Ice Trophy