Derrota del Morabanc a Mònaco 66-64 tot i la reaparició de Senglin

Darrer partit de la lliga regular de l’Eurocup del Morabanc Andorra a la pista de l’As Mònaco que s’ha saldat amb victòria local 66-64, topt i la reaparició de l’escorta Jeremy Senglin que ha tingut un triple llunyà per aconseguir la victòria final.

No ha estat un bon partit per cap dels dos equips. El partit d’aquest dimarts ha estat lleig i de baixa anotació. Els tricolors no tenien les idees clares en atac i es salvaven una mica per una més que “competent” defensa. Senglin no ficava però es movia i tirava buscant recuperar sensacions, tot el contrari que Bandja Sy, sense cap mena de dubte, el millor andorrà.

En el tercer quart s’ha vist la millor cara dels d’Ibon navarro que han marxar amb una mínima diferència de 40-4, tot i que es podia tenir la sensació que es mereixia més.

Tot i això, el darrer quart ha començat m olt malament pels d’Andorra que veien molt petita la cistella. Això ho ha aprofitat el quadre local per agafar una diferència de cinc punts que ha estat clau perquè l’AS Mònaco aconseguís la victòria final.