Derrota a València, però amb la cara ben alta

De nou, no ha pogut ser. La tornada a la Fonteta, després de la fase final de la temporada passada no ha estat com desitjava els jugadors i el cos tècnic del Morabanc Andorra. La derrota 91-76 amaga el partit que han fet els homes d’Ibon Navarro ha acabat desqualificat per dues tècniques. Diumenge a les 12:30 espera a la Bombonera, l’Unicaja.

Tot i que l’inici no ha estat el millor, el Morabanc Andorra no ha deixat de plantar-li cara als valencians en tot moment. Diferències curtes que han fet sommiar amb la victòria. En el descans, el marcador de la Fonteta assenyalava un ajustat 39-26, al final del tercer quart un 66-63. El darrer quart seria definitiu, on un València Bàsket ha donat un pas més i els del Principat, en els darrers cinc minuts de partit han cedit fins el 91-76.

La nota positiva ha estat l’entrada en pista, de nou de David Jelinek i el saltenc Oriol Paulí. En l’aspecte anotador, Tyson Pérez amb 18 ha estat el millor del partit.

91 – Valencia Basket (21+18+27+25): Hermannsson (14), Sastre (7), Kalinic (13), Williams (4), Tobey (12) -cinc inicial- Prepelic (13), Pradilla (-), Labeyrie (5), Dubljevic (7), San Emeterio (4) y Van Rossom (12).

76 – MoraBanc Andorra (13+23+27+13): Hannah (8), Senglin (10), Palsson (6), Tyson Pérez (18), Dime (9) -cinc titular- Olumiyiwa (8), Kloof (-), Llovet (-), Paulí (8), Sergi García (6), y Jelinek (3).

Árbitros: García González, Zamorano i Merino. Han eliminat per doble tècnica a Ibon Navarro.