Derrota d’Andorra davant Malta 34-33

La selecció andorrana Sub20 perd en el debut en la IHF Trophy European Zone contra la selecció de Malta d’un gol en els últims sis segons (34:33), en un partit molt disputat on els andorrans han mostrat coratge i valentia.

Els andorrans han disputat el primer partit de la competició de la IHF Trophy European Zone a Pristina, Kosovo, contra la selecció de Malta, els andorrans han sortit molt endollats ofensivament i defensivament que han permès un inici de joc molt igualat durant els primers deu minuts del partit, les accions bones accions de l’equip rival i les exclusions per part de l’equip andorrà en els últims cinc minuts del primer període han permès a l’equip maltès marxar al descans amb una diferència de tres gols (18:15).

En el segon període, els andorrans han demostrat que la victòria era possible, poques pèrdues de pilota i gran efectivitat de cara a porteria i les bones accions defensives han permès que l’equip andorrà s’avanci en el marcador en el minut vint-i-dos del segon període (28:29), durant els últims deu minuts del partit els andorrans han mantingut la diferència de gols fins als últims segons del partit, fins que en una acció quan faltaven sis segons per finalitzar el partit amb un marcador d’empat (33:33) han xiulat un penal en contra i la selecció de Malta ha superat el porter i ha decantat el marcador final (34:33).

Els andorrans han mostrat un gran coratge i valentia, el pròxim partit es disputarà dijous dia 13 d’octubre a les 18 h contra la selecció amfitriona, Kosovo.