Derrota de l’Andorra U18 d’handbol davant Kosovo 26-20

La selecció andorrana junior ha disputat el segon partit de la IHF Trophy European Zone contra l’amfitriona, Kosovo, amb una derrota de 26:20 on els andorrans a la segona meitat del partit no han sigut el suficient contundents en defensa i pèrdues de pilota que han decantat el resultat del partit.

Els juniors de la Federació Andorrana d’Handbol han disputat el segon partit del torneig intercontinental de la zona europea aquesta tarda a les 18 h contra la selecció amfitriona, Kosovo.

Els andorrans han iniciat el partit amb una ratxa molt positiva i s’han avançat en el marcador i han mantingut la diferència d’un gol fins al minut quinze del primer període, on l’equip kosovar ha demanat “TimeOut”. Els andorrans han realitzat bones accions d’atac i defensa i s’han mantingut dins del partit tot i l’arbitratge molt permissiu per l’equip de la selecció de Kosovo, amb un resultat al final del primer període amb una diferència de tres gols a favor de l’equip local (15:12).

En el segon període, els andorrans, han sortit forts amb ganes de donar la volta a l’electrònic, durant els primers dos minuts del partit s’ha mantingut igual que el resultat del primer període. A partir del minut vint del segon temps, pèrdues de pilota i la falta de contundència en la zona defensiva d’Andorra, han permès a l’equip kosovar dur a terme un parcial de cinc a zero (23:16) que s’ha mantingut fins al final del partit amb un resultat final de 26 a 20.

Cal destacar les bones actuacions del porter andorrà, Fèlix Chillón, que han sigut claus per mantenir un ajustat marcador i les bones definicions ofensives del jove andorrà, Oriol Aparicio amb vuit gols.

Els andorrans s’enfrontaran divendres contra la Selecció de Bulgària, a les 16 h al Palace of Youth and Sports.