Derrota de l’ENFAF 7-0 davant el Sant Cugat tot i els bons 30 primers minuts de joc

Derrota contundent 7-0 de l’ENFAF Construccions Modernes a la Preferent en el camps del Sant Cugat per 7-0. Tot i que el marcador és abultat, els del Principat varen fer un molt bons 30 minuts de joc, on només un mal rebuig a l’àrea petita va fer que les locals s’avanssessin 1-0. Tot i això, les de “Guti” varen tenir diverses ocasions per igualar el marcador, gràcies a les ràpides contres que es portaven a terme. Malgrat tot, un gol en pròpia porta, va deixar molt KO a les andorranes que marxaven al descans amb un 2-0, en contra, que es podria considerar com a injust.

La segona part, tot va ser diferent. Un penal tonto en els primers minuts de la reanudació va deixar tocades a les jugadores de l’ENFAF que varen baixar els braços, cosa que va facilitar el joc a les locals que varen acabar golejant.