Derrota de l’ENFAF al camp del Júpiter 1-0

Derrota de l’ENFAF femení en el camp del Júpiter per la mínima 1-0, en el que ha estat el debut a la Preferent, de l’equip andorrà. Un partit molt ben jugat per part de les jugadores que entrena Julio Ferreros però que al final no han pogut sumar cap punt.

Ni Júpiter ni ENFAF han tingut gaires ocasions de perill, i la primera que tenia el quadre barceloní, en el minut 77, gràcies a Yanira Padilla, entrava a la porteria andorrana. La pressió de les jugadores de l’ENFAF a la recta final del partit no ha donat els fruits desitjats, acabant amb un resultat d’1-0 favorables a les catalanes.

Malgrat la derrota, les jugadores de l’ENFAF han mostrat un bon ritme de joc malgrat els pocs entrenaments que han pogut fer.

Previous post Andorra ocupa el quart lloc de la Copa de França de clubs de pitch&putt