Derrota de l’UndercoverLab Encamp juvenil davant el FC Barcelona

Derrota 3-1 de l’UndercoverLab Encamp juvenil en el seu debut a la competició davant l’actual campió, el FC Barcelona.

Diumenge a la tarda, l’equip juvenil de l’UndercoverLab Encamp es va desplaçar a Barcelona per iniciar la lliga. Un inici de competició que es presentava amb mota dificultat degut a que l’equip  només portava tres setmanes d’entrenament  on cal afegir que el rival era l’actual campió de lliga.

Amb un equip diferent al de la temporada anterior degut a les baixes d’Eric Forné i Marc Garcia, que s’incorporen al Sènior, i l’entrada de Nahuel Tagliaffero, UndercoverLab Encamp va debutar en el partit amb problemes en recepció i masses errades desde la línia de sacada que van fer caure el primer set del cantó local. En el segon set, una bona reacció dels encampadans, reduint molt les errades i amb bones accions individuals en atac van fer caure el set a favor del UndercoverLab CV Encamp per 24 a 26. En el tercer i quart set no es va seguir amb la bona dinàmica del segon set. Les errades van tornar a ser massa nombroses, fet que va provocar la derrota per 3 a 1.