Derrota del MoraBanc 99-86 a Múrcia

El MoraBanc Andorra no aconsegueix sumar novament lluny de casa després de perdre en la gairebé inexpugnable pista de l’UCAM Murcia per 99-86. Els tricolors han lluitat de valent, però la duresa i encert dels locals han estat obstacles massa grans per poder retallar un avantatge de deu punts de diferència que ha sigut protagonista durant gairebé tot el duel.

El MoraBanc Andorra començava endollat l’enfrontament. Bon desplegament físic per igualar la intensitat dels locals. Passats els primers minuts d’enfrontament, els nostres han aconseguit posar-se per davant. Desesperació a la banqueta murciana en quan s’assenyalava una tècnica a Sito Alonso, un factor que afectaria als visitants més aviat que tard. Tot i això, un competiu MoraBanc aguantava el seu petit avantatge fins al final i el primer quart finalitzava amb l’ajustat 21-22.

Els següents deu minuts serien una altra història. UCAM Murcia agafava la mida als visitants i endurien encara més el partit per complicar-nos moltíssim les opcions d’anotació. En l’altre cèrcol, malauradament, molt inspirats des de l’encert exterior (29 punts aquest quart). Petits parcials que marcaven la diferència, però on els del Principat ni de bon tros es rendien. Dues faltes assenyalades en nou minuts van ser una llosa massa gran per un MoraBanc Andorra al qual també se li anava acabant la gasolina als instants finals. A la mitja part, diferència de deu punts en el marcador amb el 50-40 desfavorable.

Els andorrans no sortíem malament dels vestidors, però UCAM tampoc. S’encetava un nou intercanvi de cops que també era favorable als locals, els quals anaven a projecció de 30 punts en els primers cinc minuts. Uns grans minuts de Tobias Borg i d’Stan Okoye tiraven del carro, i aquesta empenta final d’ambdós tancaven el tercer període amb el 76-64.

Els de Lezkano volien sortir forts i gastaven una nova bala aviam si els hi posava la por als locals. La zona, manada per Natxo Lezkano, aconseguia aturar als locals, però no baixar de la solida barrera dels deu punts que van marcar els murcians durant la gran majoria de l’enfrontament. Resultat final de 99-86 després d’un triple al darrer segon de Hakanson.

 

Foto i text: BCA

Deixa un comentari

Previous post Desè lloc, el millor resultat de Toni Cachafeiro a Cremona
Next post L’HC Andorra al Torneig de Merignac a Bourdeaux