Derrota del Morabanc a la pista del Saragossa 99-89

El MoraBanc Andorra ha perdut aquesta tarda per 99-89 a la pista del Casademont Saragossa en un partit que ha tingut una part per cada equip i que ha estat molt bonic pels espectadors. Als tricolors, minvats en el segon temps per un problema físic de Hannah, no els ha arribat la benzina per discutir la victòria fins el final un Saragossa que està en un gran moment de forma.

El primer quart ha estat preciós i ha acabat amb avantatge pel MoraBanc Andorra per 25-29 registrant moltes accions de mèrit dels dos equips. El tema pel primer quart ha estat en tot moment no poder evitar pensar que el partit transitava a ritme d’anotació molt alt i això en teoria era bo pels locals que son un equip netament ofensiu. Però no es pot negar que els tricolors han aguantat la mirada durant molts minuts amb aquest ritme frenètic.

El 35-34 del segon quart ja ha estat un avís que els aragonesos sentien que la seva ratxa ofensiva podria sobreviure. És un tema de confiança i aquest Casademont, el d’aquestes setmanes, té molta confiança en guanyar creuant espases i sent molt agressiu cara a cistella. Però avui, l’scouting del MoraBanc comptava amb aquesta característica dels locals per fer mal. I així ha arribat el primer forat en el marcador de certa rellevància, 37-46. Casimiro ho ha hagut d’aturar amb temps mort. La presència de Tyson s’ha notat molt i el debut de Ruesga en aquest primer temps ha aportat molta energia. Tot i la gran capacitat anotadora del rival el MoraBanc s’ha mantingut ferm fins el descans. I ha aconseguit marxar als vestidors amb un 48-58 excel·lent.

La sortida després de vestidors ha estat totalment aragonesa. I en 6 minuts els 10 punts d’avantatge al descans ja havien desaparegut. El 69-66 que ha marcat el primer avantatge local podia marcar tendència. I ho ha fet, el quart ha acabat 76-72 i ha arribat a estar 76-69. Calia veure què més tenia a dins aquest MoraBanc i si el partit podia ser muntanya russa o simplement estàvem davant d’una arrencada com les que els locals havien tingut els darrers partits aconseguint dinamitar-los. I l’avanç del partit, lamentablement, caminava confirmant fil per randa aquell temor dels dos primers quarts sobre quin dels dos equips desviaria abans la mirada en el duel de punts. El 87-77 a 5 minuts pel final era l’emblema d’aquest moment de partit. I així ha anat fins el final amb els locals fent-se clarament mereixedors de la victòria davant d’un MoraBanc frustrat perquè l’anella s’havia tancat en la segona part.

El 99-89 final retrata bé les sensacions de la recta final d’un partit en el que el millor tricolor ha estat Senglin amb 20 de valoració havent anotat 18 punts. 17 punts ha fet Jelínek, Tunde 15 i Paulí 12 entre els destacats. Pels tricolors avui ha començat la marató de 8 partits en 19 dies. La següent parada será el dissabte a les 18h a Santiago de Compostel·la visitant Monbús Obradoiro.

Deixa un comentari

Previous post S’obren les inscripcions pel Campionat escolar d’escacs de La Massana