Derrota del Serradells davant el Sant Boi 28-34

Derrota del CH Serradells davant el Sant Boi per 28-34. Els andorrans varen notar les baixes de dos jugadors importants com David Rojo i Ian Vázquez per sumar una nova derrota.

El partit va començar amb un intercanvi de gols, però van ser els visitants qui van prendre la iniciativa, amb un inspirat Jonathan García liderant l’atac i posant en dificultats els jugadors locals. Malgrat els esforços finals del Serradells i una parada clau de Jordi Gasset, el Sant Boi va mantenir una estreta avantatge al descans, amb un marcador de 15-16.

La segona meitat va veure un inici accidentat per al Serradells, amb nombroses pèrdues de pilota que van permetre al Sant Boi augmentar el seu avantatge. Tot i això, el Serradells va reaccionar amb determinació després d’un temps mort, arribant a prendre la davantera en un moment del partit. Per desgràcia per als locals, el Sant Boi va recuperar el control i va acabar imposant-se amb una diferència de sis gols al xiulet final, confirmant així el seu lideratge a la lliga amb un resultat final de 28-34.

Deixa un comentari

Previous post Set judokes andorrans competeixen a Alacant
Next post Qatar ja espera als pilots del mundial entre ells, l’andorrà Xavi Cardelús