Derrota del SIDECO Encamp 0-4 davant el Titograd a la prèvia de la Champions de futsal

Derrota 0-4 davant el Titograd de Montenegro del SIDECO Encamp en el primer partit del grup A de la fase preliminar de la Champions League de futsal. Els andorrans es varen veure sorpresos per un conjunt montenegrí que en els primers vuit minuts ja havia marcat tres gols i com a aquell que diu havia decidit el partit. Cimbalievic en el 3’49”Milicic en el 6’50”Markovic en el 8’11” i Mugosa en el 31’55” varen ser els autors dels gols.

El partit no va començar pels encampadans que varen veure com del minut 3 al 8, se’ls marxaven les opcions de victòria. Tot i això, no varen deixar de lluitar, tenint opcions de retallar diferències, sense que s’acabessin de materialitzar.

El descans va servir que els d’Alex Carvalho agafessin aire i això va comportar veure u a segona meitat amb més oportunitats, però sobretot més ordre defensiu. Malgrat la seva millora en el joc, el Sideco Encamp no va veure recompensat l’esforç amb cap gol, rebent un altre, acabant el partit amb un 0-4, en contra.

Els encampadans jugaran el segon partit del grup A davant els finlandesos del Kampuksen Dynamo que varen derrotar 17-0 a Ísbjornnin d’Islàndia.

 

Deixa un comentari

Previous post Guillem Colom entrena en el Casademont Zaragoza
Next post La Travessa del Pas de la Casa del 2023 ja té dates