Derrota del SIDECO FC Encamp 4-0 davant el Doukas grec

Partit que ha sortit creu del SIDECO FC Encamp en aquesta jornada de la lligueta prèvia de la UEFA FUTSAL Champions League. El rival, el Doukas grec ha sabut aprofitar les seves ocacions per avançar-se en el marcador a la primera meitat, tot i que els encampadans haurien pogut igualar, no ha estat així gràcies a l’encert del porter grec. Amb el marcador 1-0 s’ha arribat al descans.

A la represa, només sortir, els grecs marcaven el segon, i dexaven una mica tocats als encampadans que ho han intentat, però cada vegada que passava el temps notaven la fatiga a les cames del partit de la jornada anterior on l’esforç va ser màxim. Els darrers minuts amb un SIDECO FC Encamp tirat al davant, els grecs ho han aprofitat per marcar dos gols més i trencar definitivament el partit fins el definitiu 4-0.

El proper dimarts, el SIDECO FC ENCAMP es jugarà aconseguir l’objectiu desitjat durant aquest darrers 15 anys. Si aconsegueixen guanyar i el Doukas no guanya, passarien al quadre gran.

Doukas: Zervas, Kondylatos, Roque-Rpdrigues, Martins i Karambelas -cinc inicial- Skento, Charalampopoulos, Karavidas, Grigorakos, Ensi, Tsinas, Floros, Vlachos, Panaou.

SIDECO FC Encamp: Rubio, Barbosa, Moi, Alves i Bittenco -cinc titular- Da Costa, Riba, Monteiro, Teixeira, Vargas, Domingues, Saviola, Guida i Ouali.

Gols: 1-0, min.8, Tsinas. (descans). 2-0, min.20, Tsinas; 3-0, min.35, Karambelas i 4-0, min.37, Kondylatos.

Deixa un comentari

Previous post Rus no dona opció a Jiménez Kasintseva que cau 6-0 i 6-1
Next post Victòria Jiménez Kasintseva pujarà més de 170 llocs en el rànquing WTA fins arribar al 405