Derrota del Sideco FC Encamp a la ronda prèvia de la Champions League de Futsal

El Sideco FC Encamp  ha caigut en el Complex Poliesportiu d’Encamp en la ronda preliminar de la UEFA FUTSAL Champions League 3-10 que l’enfrontava a l’FC Salines de Bòsnia.

Els bosnians s’han avançat en el marcador, ja en el minut 2, gràcies a un gol de Josep Sesar. Tot i això, els locals han anat fent, han tingut les seves ocasions que eren sempre desviades per un porter, Fadil Seferovic inspiradíssim. En el minut 9, de nou Saser ha marcat el 0-2. El Sideco FC Encamp aguantava, però no acabava d’arribar el gol. En el minut 13, Nikola Matikevic feia el 0-3, que provocava una mica de desencís en el quadre que entrena Òscar Guerrero. El Sideco FC Encamp ha viscut moments complicats, i això ho ha aprofitat el’FC Salines per fer, en el minut 14, el 0-4 mitjançant Saser i en el minut 16 el 0-5 d’Imsirovic. Els visitants en poc temps havien tret el rendiment que volien i marxaven al descans 0-5.

A la represa, els visitants han seguit al seu ritme i en tres minuts, del 25 al 28 s’han passat del 0-5 al 0-9. Els encampadans se’ls veia físicament tocats i Òscar Guerrero ha manat defensar a camp propi. Això ha fet que el Sideco FC Encamp no es desgastés molt i han començat a arribar les oportunitats clares. Primer, en el minut 30, Saviola marcava l’1-9; en el mateix minut i animat el Sideco pel primer gol, el mateix jugador argentí amb passaport espanyol feia el 2-9. Els visitants no trobaven la manera d’atacar la defensa encampadana i això ha provocat més d’un crit a la banda del tècnic serbi de l’FC Salines. Leo Alves, el en minut 34, feia pujar el 3-9. El Sideco FC Encamp havia aconseguit la manera de perforar la porteria visitant. Tot i això, Mataja en el minut 35, feia pujar el que seria el definitiu 3-10 final.

La jugada del primer gol del Sideco FC Encamp que finalitza Javier Saviola. Foto: FC Encamp.
La jugada del primer gol del Sideco FC Encamp que finalitza Javier Saviola. Foto: FC Encamp.

3 SIDECO FC ENCAMP: Rubio, Barbosa (c), Saviola (2), Ferreira i Alves (1) – cinc inicial- Da Costa, Riba, Monteiro, Rioja, Garcia, Guida, Devant, Requena i Sánchez.

10 FC SALINES: Seferovic, Mataja (2), Kocic, Sesar (4) Rajcevic – cinc inicial- Milanovic, Matijevic (1), Ivankovic, Arnautovic, Imsirovic (1), Isanovic, Seselj (1), Avdic (1) i Sipovic.

Gols: 0-1, min.2, Sesar; 0-2, min.9, Sesar; 0-3, min.13, Matijevic; 0-4, min.14,

Sesar; 0-5, min.16, Imsirovic (descans). 0-6, min.25, Sesar; 0-7, min.27, Mataja;

0-8, min.27, Avdic; 0-9, min.28, Seselj; 1-9, min.30, Saviola; 2-9, min.30, Saviola; 3-9, min.34, Alves i 3-10, min.35, Mataja.

Àrbitres: Vitali Rakutski i Volha Pauliuts de Bielorússia.

Tercer àrbitre: Gerard Roure (Andorra).

Deixa un comentari

Previous post L’Inter Escaldes el favorit per aconseguir el títol de la Lliga Multisegur 2020-21
Next post Vinyes-Mercader, 11ns en el Ral·li de Canàries