Derrota dura davant el Bilbao 95-73 en la tornada a l’ACB

El MoraBanc Andorra no ha pogut estrenar-se en victòria en la tornada a l’ACB. Tot i la reacció abans del descans, el Surne Bilbao Basket ha culminat una segona part on s’ha mostrat superior als tricolors.

Papallones a l’estómac, nervis i una dosi molt gran d’il·lusió. Com si es tractés d’una primera cita, el MoraBanc Andorra s’estrenava en el seu retorn a ACB al Bilbao Arena. I ho feia estrenant la tercera equipació, la groga, la formada pels colors de la nostra bandera. Tobias Borg anotava la primera cistella dels nostres, i encetava un intercanvi de cops que acabaria sent desfavorable als nostres. Els locals s’imposaven aprofitant les mancances defensives dels tricolors (29 punts encaixats). Ja aclimatats, els de Natxo Lezkano han anat de menys a més en ambdós costats de pista i Tyson Pérez ha tancat el segon període amb una esmaixada que ja donarà que parlar. El marcador mostrava un 46-40 que feia incomodar un Surne Bilbao Basket més còmode a pista.

Malauradament, aquesta bona inèrcia en la part final del segon període no s’ha pogut replicar en un tercer quart que ha estat decisiu pel final del partit. La sequera anotadora junt amb un rival de més a menys animat per la seva gent ha estat massa llosa pel MoraBanc Andorra per poder capgirar la dinàmica. 95-73 resultat final al Bilbao Arena.

Deixa un comentari

Previous post Laia i Nicolau Taulats, segona i tercer a Cal Mico a Girona
Next post La UE Santa Coloma de Calderé líder de la lliga nacional