Derrota injusta d’Andorra U21 0-1 davant una Eslovènia que no ha fet res

Injusta derrota la que ha patit aquest dilluns la selecció U21 d’Andorra a l’Estadi Nacional 0-1 davant Eslovènia, en un partit caracteritzat per uns grans primers 30 minuts del combinat que entrena Eloy Casals. Malgrat tenir al seu rival en camp propi, i atacar, atacar i atacar, els del Principat no han pogut perforar la porteria que defensava Martin Turk. Al descans, un 0-0 que deixava tot obert.

La segona part, Eslovènia ha sortit molt més endollada que a la primera i ha estat ella la que ha tingut les primeres ocasions que han estat ben contestades per un esplendid Rodriguez Gimenez. Està a l’ombra d’Iker i saber esperar el seu moment, l’ha fet crèixer i això aquest dilluns s’ha notat. Tot s’ha anat a norris, quan en quatre minuts del 47 al 51, Izan Fernández ha vist dues targetes grogues. L’inferioritat andorrana l’ha sabut aprofitar Eslovènia que en el minut 60, marcava Dusan Stojinovic, el 0-1 que seria el resultat definitiu. Andorra ho ha intentat, però no hi ha hagut maneres. La tricolor U21 ha acabat amb mal regust de boca, ja que hauria haver merescut molt més d’un partit en el que ha proposat més i ha tret menys.