Derrota per la mínima 0-1 davant Albània

No hi ha hagut manera, però la veritat tampoc Andorra ha fet molt per marcar a la porteria que defensava Berisha. El que està clar es que Andorra ha continuat amb el guió de sempre, o gairebé sempre. Equip tancat al darrera i intentar sortir en contra per agafar desprevingut al rival. A la que ha volgut tocar, Albània se li ha tirat a sobre. I es que els rivals d’avui, la majoria habituals del Calcio italià eren superiors físicament i també en la combinació. Cal dir que el debut en el qualifiers del mundial de Catar 2022, Andorra no ha estat del tot malament, però clar, una única errada, si ho podem catalogar així, ha propiciat que Ermir Lenjani en el minut 40, fes pujar al marcador el que seria l’únic i definitiu 0-1.

Andorra ho ha intentat, però no hi ha hagut maneres. El partit ha estat més a prop del 0-2, que no ha pujat gràcies a dues intervenciones de mèrit de Sant Jose Gómes que una altra cosa. S’ha intentat, però es que no s’arriba i quan es fa, no es xuta. Aquest dijous ni Cucu, ni Àlex Martínez, ni Jordi Alaez ni Chus Rubio, ni Marcio Vieira han tingut alguna ocasió clara. Així no es pot aspirar a sumar algun punt, en una fase que cal recordar tens equips d’un potencial com Anglaterra, Polònia i Hongria (el proper rival el dia 31 de març a l’Estadi Nacional).

Andorra no té temps per lamentacions. Només acabar el partit han marxat cap a Barcelona on faran nit per sortir a les 7 del matí cap a Polònia, on dissabte els espera Lewandoski i companyia, en el que serà el segon partit dels tres que formen aquest primer bloc de qualifiers pel Mundial de Catar 2022.

Fotos: X.Miró/FAF

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva passa a quarts del Torneig de Villena
Next post Bona segona jornada dels andorrans a Sabadell