Desè lloc de Cardelús a la Misano2

La segona cursa de MotoE del cap de setmana disputada aquest diumenge al circuit de Misano ha acabat amb el balanç d’una 10ena posició per a Xavi Cardelús.

L’andorrà, que sortia per primera vegada des de la tercera fila de la graella gràcies a la novena posició aconseguida a la cursa que es va disputar ahir, ha cedit algun lloc al començament, però, a partir de la segona volta, ha començat a recuperar posicions per situar-se desè, millorar un lloc a la quarta volta i col.locar-se 8è a poc menys de dues voltes del final. A l’última volta, s’ha vist superat per dos rivals que, com ell, formaven part del grup que lluitava per la sisena posició.

Cardelús ha acabat a només 7 segons del guanyador, un segon i escaig menys que a la cursa d’ahir. A la classificació provisional del Campionat ja suma 23 punts que el situen a la 14ena posició empatat amb el 13è.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing valora així el resultat de la segona cursa disputada aquest cap de setmana a Misano: “Crec que he fet una bona cursa ja que, des del començament he estat al grup que lluitava per la cinquena posició. Al llarg d ela cursa he anat remuntant posicions i he arribat a situar-me fins i tot vuitè. En definitiva; estar al Top 10 de la categoria és força important i també ho és haver retallat d’un segon i mig la diferència amb el guanyador i la meva volta ràpida en cursa. Em falta guanyar un pelet d’experiència a les sortides i millorar en el tema dels avançaments que, amb aquesta moto, són força més complicats. Tenint en compta la meva poca experiència a la categoria, crec que hem d’estar satisfets amb la progressió”.

El pròxim escenari de la Copa del Mon Enel de MotoE serà el circuit francès de Le Mans, on els pilots disputaran dues curses; una dissabte 10 d’Octubre i l’altra un dia després. Una setmana abans, haurà participat al circuit de MotorLand, a la cinquena cita de la temporada del Moto2 European Championship on haurà de disputar una cursa dissabte i dues diumenge

Deixa un comentari

Previous post Gabriel, Garcia i Cristina debuten al mundial de trial
Next post Segon lloc d’Èric Silva a Juneda