Desè lloc de Cardelús a la segona cursa de Le Mans

L’última cursa de la temporada de la Copa del Món Enel de MotoE disputada aquest diumenge al circuit francès de Le Mans, ha acabat amb una 10ena posició de Xavi Cardelús que ahir va ser 11è a la primera de les dues proves programades per a aquest cap de setmana.

El pilot andorrà, que sortia de la quarta fila de la graella, ha fet una bona sortida i després dels primer revolts ocupava la setena posició per guanyar un lloc més i passar setè per la ratlla d’arribada al final de la primera volta.

El fet de no poder seguir el ritme de Jordi Torres i Matteo Ferrari, els dos homes que lluitaven per adjudicar-se el títol, li ha impedit progressar més encara i una petita errada a la recta final de la cursa li ha fet cedir posicions per acabar desè i acumular un total de 34 punts a la classificació final d’aquesta Copa del Món amb 4 resultats dins del Top10.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing explica com ha anat aquesta última prova de MotoE de la temporada: “Avui he fet una bona sortida i he evitat posar-me en problemes a la chicanne. A la primera volta he passat setè, però no he pogut seguir el ritme del Jordi Torres  (a qui felicito pel títol que ha aconseguit) ni engantxar-me al Matteo Ferrari, que també optava al títol, quan m’ha passat. A la part final de la cursa he comés una petita errada en una frenada i això afegit al fet que em costava seguir a l’aspiració d’algun dels meus rivals, m’ha fet acabar desè. D’aquesta manera posem el punt final a una temporada que ha estat interessant, divertida i d’aprenentatge amb els motos elèctriques en la que he anat progressant cursa rere cursa”.

Cardelús tornarà a competir per tancar el Moto2 European Championship el cap de setmana de l’1 de Novembre al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

Previous post Gielo, un nou “temporer” pel Morabanc Andorra
Next post Bones marques per Bernat i Tomàs Lomero a la Copa Catalana de clubs