Diagne no jugarà a València

El jugador insígnia del Morabanc Andorra en aquesta temporada 2019-20, Moussa Diagne no jugarà la fase final de la lliga ACB, a causa d’unes molèsties a la seva cama esquerra que li podrien provocar, si continua amb l’activitat esportiva, una fractura d’estres.

Aquest ha estat el comunicat del Morabanc Andorra. Curt i ras!! Però aquesta decisió pot provocar que el públic de la bombonera, no es pugui acomiadar del que ha estat un jugador entregat en cos i ànima al seu club, als aficionats i al país.

El “center” del Morabanc ha estat habitual veure’l en campanyes de promoció del club, en campanyes nacionals promocionant valors. Però per davant de tot Diagne s’ha guanyat el cor dels andorrans amb el seu somriure i la seva manera d’implicar-se. En una societat, on el que falten són valors i compromís, en Moussa ha estat un clar exemple de com un jugador pot entrar en el cor de les persones, sobretot dels petits de la casa.

El pivot va estar a punt de desvincular-se del Morabanc Andorra la passada temporada, però una xerrada amb el “coach” Ibon Navarro i els insistents contactes amb el General Mànager Francesc Solana varen provocar que es repensés la situació, tot i que tenir a sobre de la taula diferents ofertes molt superiors a la d’Andorra.

Enguany i amb la reducció de pressupost que es preveu, en tots els clubs d’ACB, sembla pensar que en “Moussa” farà les maletes. Ofertes, no li falten: Màlaga, València i fins i tot Baskonia controlen els seus moviments.

Podrà acomiadar-se en Moussa Diagné dels seus? o preferirà quedar-se per treure’s l’espina clavada d’aquesta atípica temporada?

Deixa un comentari

Previous post Les obres de Serradells pel setembre
Next post La Massana ja prepara els Esports d’Estiu