No arribarà la sang al riu, cert, però tot fa pensar que la Lliga Multisegur Assegurances començarà el 25 d’octubre, tal i com s’havia estipulat en un principi després que els clubs que prenen part, en una reunió organitzada per la FAF el passat dilluns, decidissin no endarrerir-la gairebé 1 mes.

A la reunió, la FAF va proposar fer votacions per si començava el 25 d’octubre o el 22 de novembre, a la vista que va haver-hi clubs que varen demanar iniciar més tard degut a la finestra de seleccions afectava de ple a l’inici de la competició. Diferents club al·laven que començar el 25 d’octubre, fer dues jornades i després aturar la competició 3 setmanes pels partits de seleccions podia ser perjudicial.

Vist que els clubs no arribaven a un concens, la pròpia FAF va demanar la votació per part de tots els clubs participants a la màxima competició andorrana, on sembla ser que cinc dels vuits demanaríen quedar-se amb la data inicial, com la de començament de la competició.

D’aquesta manera caldrà veure com evoluciona la crisi sanitària, per si afecta o no a l’inici de la competició , ja que darrerament s’han pogut veure a diferents equips de la màxima competició andorrana de futbol, que cal recordar no estan considerats com a professionals, entrenar sense mascareta o amb la mascareta baixada fins a la barbeta.

Deixa un comentari

Previous post El comú d’Escaldes-Engordany patrocina l’equip de capacitats especials del Morabanc
Next post Primers lliures a MotorLand de Cardelús