Els clubs decidiran començar la Lliga Multisegur Assegurances, el 25 d’octubre

No arribarà la sang al riu, cert, però tot fa pensar que la Lliga Multisegur Assegurances començarà el 25 d’octubre, tal i com s’havia estipulat en un principi després que els clubs que prenen part, en una reunió organitzada per la FAF el passat dilluns, decidissin no endarrerir-la gairebé 1 mes.

A la reunió, la FAF va proposar fer votacions per si començava el 25 d’octubre o el 22 de novembre, a la vista que va haver-hi clubs que varen demanar iniciar més tard degut a la finestra de seleccions afectava de ple a l’inici de la competició. Diferents club al·laven que començar el 25 d’octubre, fer dues jornades i després aturar la competició 3 setmanes pels partits de seleccions podia ser perjudicial.

Vist que els clubs no arribaven a un concens, la pròpia FAF va demanar la votació per part de tots els clubs participants a la màxima competició andorrana, on sembla ser que cinc dels vuits demanaríen quedar-se amb la data inicial, com la de començament de la competició.

D’aquesta manera caldrà veure com evoluciona la crisi sanitària, per si afecta o no a l’inici de la competició , ja que darrerament s’han pogut veure a diferents equips de la màxima competició andorrana de futbol, que cal recordar no estan considerats com a professionals, entrenar sense mascareta o amb la mascareta baixada fins a la barbeta.

Deixa un comentari

Previous post El comú d’Escaldes-Engordany patrocina l’equip de capacitats especials del Morabanc
Next post Primers lliures a MotorLand de Cardelús