Dissabte complert del CV Encamp

Primer primer cop a l’història del CV Encamp, l’equip sènior masculí i els juvenils masculins i femenins han competit, en el que ha estat una jornada molt especial pel club encampadà.

El dia ha començat amb el desplaçament del Juvenil Masculí a Martorell per jugar el seu primer partit de lliga. Malgrat els nervis, els nois han realitzat un partit molt seriós i s’han emportat una gran victòria per 0 a 3 (14/25 14/25 26/28) i sumen els seus primers 3 punts.

Mentrestan el juvenil feminí realitzava un amistós davant del Les Valls, una oportunitat per agafar ritme i competir. Derrota per 0/3, però s’han vist molt bons punts, en una mostra clara que no trigarà en arribar la victòria.

Ha acabat el dia amb el partit del senior davant del Barça Voleibol. Un partit que a priori semblava complicat pels encampadans, deguta a la diferència a la classifiació. El CV Encamp ha sortit molt bé i s’han emportat el primer set per 25 a 20. El segon set, una bona reacció del equip visitant ha fet pujar la igualtat al marcador, però els andorrans molt concentrats, han guanyat els punts claus per emportar-se el 2on set (26/24). Al tercer set, la dinàmica positiva a continuat i el CV Encamp ha acabat per emportar-se els 3 punts (25/19).