Diumenge a les 12:30, Morabanc Andorra – Limoge

El Poliesportiu de Govern acollirà diumenge a les 12h30, el I Trofeu Andorra la Vella en un partit que enfrontarà el MoraBanc Andorra i el CSP Limoges, un dels grans de la lliga francesa i un antic campió d’Europa. El partit l’organitzen conjuntament el club i el Comú de la Capital i avui ha estat presentat en roda de premsa pel president del MoraBanc, Gorka Aixàs i el Cònsol menor David Astrié.

“La intenció és que aquest partit es converteixi en la presentació oficial de l’equip tots els estius a la seva pista” ha exposat Astrié amb Aixàs assentint a la vora.

El partit per altra banda serà el primer del nou protocol aprovat pel Govern (salut i esports) i que permetrà arribar als 1800 espectadors en els partits de l’equip, una xifra molt més important que la que hi va haver en els pocs partits amb públic de la temporada passada. La novetat principal d’aquets protocol, i és significativa, és que totes les persones a partir de 8 anys hauran de certificar el seu estat de salut respecte la Covid presentant:

  1. Un certificat de vacunació (+ de 14 dies)
  2. Un certificat mèdic d’haver passat la malaltia fa menys de 6 mesos.
  3. Presentar un resultat negatiu d’un PCR o TMA de, com a màxim, 72 hores abans.
  4. Presentar resultat negatiu d’un test d’antigens de, com a màxim, el dia anterior al partit.
  5. Els assistents hauran de mostrar el seu document d’identitat i portar mascareta FFP2.

El Trofeu Andorra la Vella serà gratis pels socis del club que es podran fer amb una entrada a la seva zona personal al web del club. A les 16h s’obrirà l’opció d’aconseguir les entrades pels socis. La venda, a 15 euros, també s’obrirà a les 16h pels no socis. En cas que hi hagi dubtes el club els atendrà al 885900 o per correu a secretaria@bca.ad

“Preguem els assistents que vinguin amb temps perquè aquest nou procés s’anuncia complicat i és possible que sigui lent” ha manifestat avui el president Gorka Aixàs en roda de premsa.

 

Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Deixa un comentari

Previous post A la venda les entrades del FC Barcelona – Limoge del dilluns 30 d’agost a Encamp
Next post Andorra coneix els rivals a la fase final dels FIBA Challerger Skills, entre ells Xina i Puerto Rico